Castor OosterendBewertungen

 


Zusammenfassung Bewertungen von Castor Oosterend

Die 25 aktuellsten Bewertungen werden angezeigt.


Allgemein

Lage

Einrichtungen

Reinigung

Komfort
Preis/
Leistung

Wir wenden unsere Überprüfungspolitik an.

Anonym - Familiegruppe in Jul 2021

Goede vakantiewoning op mooie plek
  • Rustige plek met privacy
  • al het nodige is aanwezig en goed in orde
  • In orde
  • prettig leefbare vakantiewoning


Nel Engelman - Familiegruppe in Jul 2021

Het contact met de verhuurder is zeer aangenaam
  • Een hele rustige locatie aan de Lijkweg
  • Gunstig gelegen tussen Noordzee en `t Wad
  • De inrichting is een streling voor het oog.

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Hier zijn wij heel blij mee. Heel veel dank!


Anna - Freundesgruppe in Jan 2021

heerlijk uitgewaaid op het mooie Terschelling en super accomodatie
  • huis erg compleet en verbouwing en inrichting erg fraai
  • door vorst ging de boot later en zaten wij 3 1/2 uur op eiland zonder onderdak terwijl het vroor (corona). Beheerder wist geen oplossing/schuilplek


Jaap van Roekel - Älteres Paar in Dez 2020

Heerlijke plek met prachtig huis


Familie Böhmer - Familie mit älteren Kindern in Jul 2020

Unser liebstes Urlaubsdomizil
  • Ausstattung und Aufteilung der Wohnung entspricht 100% unseren Vorstellungen
  • Schön ruhig quasi direkt an den Dünen
  • Top Ausstattung
  • Für diesen Preis findet sich kaum was besseres in Terschelling


Suzanne K. - Familiegruppe in Jul 2020

Eindelijk een smaakvol ingericht comfortabel huis gevonden op Terschelling!
  • Op loopafstand van het wad, een weiland aan de overkant om in te spelen en op loopfafstand van de duinen, perfect!
  • We hadden de pech dat het wat slechter weer was in de zomervakantie, doordat het huis zo comfortabel is en uitgerust is met een houtkachel hebben we het toch heel fijn gehad.
  • Prettige communicatie met de eigenaar
  • Een ander soort verduistering in de slaapkamer beneden. Als je het wil verduisteren ben je ook meteen de frisse lucht kwijt. Als je frisse lucht wil lig je `s ochtends in het licht


Gemmi - Familiegruppe in Jun 2020

Geweldig goed
  • Een mooi verblijf op een prachtige locatie
  • Nog mooier dan we verwacht hadden
  • Kleine puntjes: vliegengordijnen houden de vliegen niet tegen. Koelkast koelt matig. En de matrassen zijn erg hard.

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Dank u wel voor de informatie over de koelkast, we gaan dit in de gaten houden.
Wat jammer we hebben de matrassen juist met zoveel zorg uitgekozen.


marijke bijl - Familiegruppe in Mai 2020

Heerlijke plek met fijn comfort
  • Heerlijk aan de rustigere kant van het eiland, na 20 meter lopen de straat uit ben je in de duinen en heel dicht bij het prachtige natuur gebied de Boschplaat
  • Van alle gemakken voorzien, zelfs voor groter gezelschappen kan je koken en niet onbelangrijk alles heerlijk schoon ook de keuken.
  • Alles heerlijk schoon en fris!!
  • Zeer comfortabel heerlijk meubilair, lekker en ondersteunend om op te zitten.Veel leef ruimte en erg fijne bedden.
  • Niets op aan te merken, was perfect in orde!


Samantha van Rooij - Familie mit älteren Kindern in Apr 2020

Unieke parel in Oosterend
  • Op een prachtige locatie in Oosterend, dicht bij de duinen en met uitzicht over de paarden bij Puur
  • Fantastisch huis, met alles erop en eraan. Je komt niets te kort. Alleen de kwaliteit van het tweepersoonsbed vonden wij niet helemaal passen bij de rest van het huis. Erg hard, niet zoveel comfort.
  • Zie opmerking over bedden bij vraag 2
  • Zeer fraai verbouwd, met gevoel voor design en behoud van de karakteristieke eigenschappen.


Anoniem - Familie mit jungen Kindern in Dez 2019

Fantastisch verbouwde monumentale boerderij
  • Schoon
  • Verzorgd
  • Van alles voorzien
  • Boven verdieping rook bij binnenkomst naar sigaretten
  • Bij de televisie mist een comfortabele bank.

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Sigaretten rook boven in een slaapkamer is te danken aan de vorige
huurders die zich NIET hebben gehouden aan onze regels. Wij doen er alles
aan om van deze lucht af te komen.


annie kooistra - Freundesgruppe in Dez 2019

een aanrader voor een heerlijk verblijf op Terschelling
  • een prachtige plek, waddenzee en noordzee op loopafstand
  • alles wat wij nodig hadden is aanwezig
  • niks op aan te merken
  • voor de tweede keer in Castor: de nieuwe stoelen bij de haard zijn een echte aanwinst!! nog meer comfort en gezelligheid!


Nijland - Freundesgruppe in Nov 2019

relaxed


Corneel houde - Familiegruppe in Okt 2019

Heerlijk comfortabel huis, van alle gemakken voorzien. Vlakbij het wad en mooie natuurgebied, de Bosplaat;


Fam. L.J. Meijer - Familie mit jungen Kindern in Aug 2019

Zeer compleet vakantiehuis op een comfortabele rustige locatie
  • Rustige en mooie locatie
  • Vrij uitzicht voorkant huis
  • Zeer complete woning
  • Goede bedden
  • Comfortabelere bank is wenselijk

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Wij gaan zeker op zoek naar een lekkere bank


Charlotte Vonk - Älteres Paar in Jul 2019

pareltje
  • prachtige locatie
  • heel compleet en luxe inventaris
  • keurig
  • heerlijke bedden

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Dank jullie wel voor het invullen van de review. Wij zijn hier heel blij mee!!!


Jaap van Roekel - Familie mit älteren Kindern in Jul 2019

Goede plek mooi huis


r.Merkelbag - Familiegruppe in Jul 2019

Top!
  • Rustig met een natuurlijke omgeving.
  • Alles wat denkbaar is is aanwezig.
  • Top! Aan alles is gedacht!


Henk van Meegen - Freundesgruppe in Jun 2019

goed toeven in Castor
  • luxe, van alles voorzien!

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Hier zijn we heel blij mee, dank u wel. Niet alleen door de score maar ook
met de wetenschap dat u net zo hebt genoten als wij altijd doen in ons
vakantiehuis.


Anonym - Freundesgruppe in Mai 2019

wij voelen ons thuis
  • een fijn huis waar het goed toeven is
  • rustige prachtige plek,veel wandel en fiets mogelijkheden en goed bereikbaar van af de boot met de bus,die altijd gaat
  • optimaal
  • zeer schoon en verzorgd


Maurits Doorn - Einzelperson in Feb 2019

Heerlijk plekje aan het einde van de wereld


annie kooistra - Freundesgruppe in Jan 2019

comfortabel ontspannen op een prachtig eiland


Nel Engelman - Familiegruppe in Okt 2018

`Hier wil ik altijd blijven wonen`
  • Een huis waar het met slecht weer heel goed toeven is. Overal was aan gedacht. Het ontbrak aan niets.
  • Het huis was schoon en was een uitnodiging om met zorg om te gaan met alles wat er in stond.


Anonym - Familie mit älteren Kindern in Aug 2018

Prachtig huis
  • de boerderij is erg mooi gerestaureerd en ook mooi ingericht. Wel misten wij met twee volwassenen en vier pubers lekkere zitplekken. De groene bank is geen lekkere hangbank voor de televisie en het zitje rond de kachel is niet zo groot.
  • Een lekkere grote zitbank en een andere indeling van de keukenlades. Het kookeiland is zo ingericht dat je heel vaak iets nodig hebt van de ?andere? kant van het eiland en dan moet je omlopen, dat is niet handig.


Charlotte Vonk - Familie mit älteren Kindern in Jul 2018

tophuis
  • kon beter, wordt aan gewerkt

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Dank je voor het invullen van de positieve review. Wat de schoonmaak betreft: een schoon huis is voor ons heel belangrijk. Dus vonden we het erg dat
het nu niet echt in orde was. Fijn dat er gelijk contact met ons is opgenomen, zodat we met elkaar tot een oplossing hebben kunnen komen.


Frans Raijmakers - Familiegruppe in Jul 2018

Castor 3-2 woning biedt je een fijne rustige vakantie
  • Plaats Oosterend is een rustige locatie
  • Gesplitste woning geeft op de bovenverdieping wat geluidoverlast vd buren
  • Tijdens verblijf wat overlast van de (paarden)vliegen in de woonkamer.
  • Meubilair mag iets comfortabeler

Reaktion des Vermieters Fam. Valkering

Hartelijk dank voor het invullen van deze positieve review. Wij zijn blij dat u het fijn heeft
gehad in ons vakantiehuis.


Mehr info über Castor Oosterend
Information ber Ferien aufTerschelling.de:
vorderseite Lastminute Freie Termine Arrangementen FerienplannerNachrichtenSitemap
op-Terschelling.nl is onderdeel van aufdenWatten.de
aufdenWatten.deLastminuteFreie TermineNoordzeekustgids

2000-2022 aufTerschelling.de           Datenschutzerklärung           Sortierung der Such- und Buchergebnisse